• en
 • sv

Fest

Festa med stil i ståtliga Mästarvillan! Den byggdes 1924 av Paul Urban Bergström, PUB-varuhusets grundare, och har en makalös utsikt över Askrikefjärden och solnedgången. Den stora terrassen är fantastisk för fördrink, mingel eller hela festen.

Här firar ni med trerätters festmiddag och noga utvalda viner i en vackert dukad matsal. Mat och dryck är av hög kvalitet, och personalen kunnig och engagerad. Fortsätt festen i vår bar och våra sällskapsutrymmen, drick något gott och dansa natten lång.

 • festpaket

  Mat & dryck, blomsterarrangemang, dukning och underhållning. Tillsammans planerar och arrangerar vi festen som du vill ha den. Med fokus på ekologiskt och hög kvalitet på mat och dryck backas du upp av kunnig och engagerad personal. Trerätters middag, kaffe och chokladbit, bordsdekorationer och lokaler för dans och barservering. Vi hjälper gärna till med att välja ut viner från vår vinlista. Priset för dryck tillkommer till kuvertpriset.

  Fakta om paketet:
  Pris: 695kr/p (ink. moms)

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Bröllopspaket

  Fira er stora dag med vackert dukad matsal och säsongens blommor, trerätters festmiddag, tårta och noga utvalda viner. Fortsätt sedan festen i vår bar och våra sällskapsutrymmen med dans och förfriskningar. Vi kan även erbjuda utomhusvigsel på vår vackra terrass med utsikt över vattnet.


  Fakta om paketet:
  Pris: 1495kr/p (ink. moms)

  För mer info vänligen kontakta oss..