• sv

Fredagskonferens

Avrunda veckan på bästa sätt – i Mästarvillans stilfulla miljö

Boka en fredagskonferens som förenar nytta med nöje. Välkommen att mötas i Mästarvillans stilfulla herrgårdsmiljö, avskilt beläget på Bosön-området.

Fredagskonferens är ett komplett mötespaket med helpension och ett roligt avslut på arbetsveckan. Fredagen avrundas med en gemensam sharing middag i Mästarvillans restaurang och herrgårdsbaren är öppen till kl. 24.00. På lördagen vaknar ni upp till en utsökt brunchbuffé och vi hjälper er gärna att planera in en passande avslutande aktivitet eller föreläsning innan gruppen skiljs åt.

Under hela konferensen disponerar ni över en egen möteslokal i Mästarvillan och vistelsens alla måltider – brunch, lunch och middag – serveras i Mästarvillans restaurang.

Fredagskonferens

I detta konferenserbjudande* ingår:

Förmiddagskaffe,
lunch,
eftermiddagskaffe,
sharing middag,
övernattning,
brunchbuffé,
fri entré i idrottshuset för egen träning.

Från 1 605 kr per person (exkl moms)

*Erbjudandet gäller för grupper på minst 25 personer.

Om Mästarvillan

Mästarvillan, som uppfördes 1924 av PUB-varuhusets grundare Paul U Bergström, passar utmärkt för mindre konferenser med sin vackra och intima atmosfär. På entrévåningen finns inte mindre än tre matsalar, varav den största har plats för 90 personer, och en trappa upp ligger ett antal ljusa och ostörda konferensrum i olika storlekar. Villan rymmer även en egen restaurang, Mästarvillans restaurang samt bar, lounge, relaxavdelning och en ljuvlig terrass där ni kan njuta av såväl sjöutsikt som magiska solnedgångar.

Boka konferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Eller kontakta oss på

Telefon: +46 (8) 699 66 06
Mail: meet@boson.nu

Fler konferenserbjudanden på Bosön

Aktiviteter

Upptäck vårt unika urval av konferensaktiviteter. Sportigt, teambuildande eller utvecklande? Läs mer

Sharing middag

Nyhet på Bosön! Mat är alltid bättre när den delas. Välkommen till vår Sharing middag - en smakupplevelse med gemenskap. Läs mer

Vi har lokaler som passar alla

Är ni en stor grupp som vill ha mycket utrymme eller letar ni efter något mer personligt? Bosön har något som passar alla tycken och smak. Läs mer