• sv

Hållbara medarbetare

Hälsofrämjande program på arbetsplatsen kan minska medicinska kostnader och kostnader för sjukfrånvaro med 25-30% över 3-4 år - enligt WHO

För ökat välbefinnande och prestation - lär och inspireras av idrotten

"Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!” Anna S

Hållbara medarbetare – en bra investering

 

Boosta er friskvårdssatsning hos oss på Bosön.

 

Alla företag vill nå sina mål. Nå framgång. Nå resultat. Inte bara i det korta perspektivet, utan framförallt över tid. Det är naturligtvis inte möjligt utan högpresterande  medarbetare. Hur skapar man då det? Svaret  består givetvis av en helhet bestående av många viktiga faktorer där motion är en.

Genom att röra på oss kan vi förebygga, behandla och till och med bota sjukdomar.  Men motion har också många andra positiva effekter, till exempel ökad prestationsförmåga och bättre sömn.  Motion ger helt enkelt bättre livskvalitet eller med ett annat ord – Hållbara medarbetare. Att allt fler företag och organisationer uppmuntrar till fysisk aktivitet är därför inte så konstigt.  Det är en ren och skär investering.

Vi tycker att alla som besöker Bosön för en utbildning, kick-off eller konferens ska nyttja alla Bosöns fantastiska förutsättningar till att röra på sig. Fysisk aktivitet bör vara en naturlig del av våra liv. För att nå våra mål. Nå framgång. Nå resultat. Eller ”bara” för att – må bra.

 • Friskvårdsdag med Akazia

  Akazia och Bosön syr tillsammans ihop er Friskvårdsdag, så att den möter just ert företags behov och önskemål.

  Vi arbetar tillsammans med erfarna och väl etablerade instruktörer inom en rad olika aktiviteter/idrotter.

  Fördelade under en halv eller heldag kan era anställda erbjudas en inspirerande och minnesvärd dag som går i hälsans tecken. Nivån på aktiviteterna lägger vi så att alla era anställda skall kunna hitta något som passar just dem.

  Vi blandar både fysiska och icke fysiska grenar under er dag på Bosön.

  Exempel på aktiviteter vi kan erbjuda era anställda under en dag;

  -Afrikansk dans
  -Zumba
  -Yoga
  -Pilates
  -Cross training
  -Mindfullness
  -Kajak
  -Föreläsningar kost och motivation
  -"Träna rätt"
  -Självförsvar
  -Friidrott


  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Heldag med inspiratör

  Anna Sunneborn är en inspiratör av rang! Till vardags fystränare med Bosön som hemmaplan, och på senare år en allt mer frekvent anlitad föreläsare.

  Sent i livet, 2005, började hon tävla i friidrott och har sedan dess vunnit över 50 veteran-SM guld i friidrott.
  Nu tävlar hon framgångsrikt i Styrkelyft och siktar mot ett världsrekord i marklyft på veteran -EM som går i Sverige 2018.

  Anna lever idag sitt motto ”Säg ja till livet” och inspirerar utöver träningen, även dagligen sina många följare i sociala medier.

  ”Att sätta upp mål och vara tydlig med det jag vill uppnå i mitt liv är något som alltid funnits i mig på ett naturligt sätt. Tänk att vi alla faktiskt är regissören i våra liv.
  Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!” (Anna)

  Boka Anna som inspiratör till er konferens eller kick-off.

  F.m.
  Fysträning med Anna
  Energifika
  Egen konferens
  Lunch
  Föreläsning ”Säg ja till livet”
  Fika & Frågestund
  Egen konferens
  Middag i Mästarvillan

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Föreläsning, halvdag eller 12 veckor med IMR

  Institutet för människor i rörelse (IMR) arbetar mot företag, skolor och organisationer. Med erfarenheter från tävlingsidrott vill vi verka för välbefinnande och minskad risk för framtida ohälsa. Medaljer, pokaler och rekord kan i högsta grad kombineras med andra värden. Välmående och ett liv i hälsofrämjande rörelse är några av dessa.

  Paket 1: Fysiska tester & föreläsning (3 tim). En halvdagsaktivitet för organisationer och företag som vill erbjuda sina medlemmar/anställda ett inspirerande och evidensbaserat utbildningstillfälle inom hälsa och fysisk aktivitet.

  Paket 2: Föreläsning: Mats Sundin & Leif Larsson,
  ”Våra erfarenheter från tävlingsidrott & ledarskap” (1,5 tim). Ta chansen att lyssna till Mats Sundin, idrottslegend med 18 år i NHL och 10 år som lagkapten i Toronto Maple Leafs samt Leif Larsson som tränat otaliga EM, VM, OS medaljörer tillika vinnare av Bragdguldet och Jerringpriset. De ger här sin syn på ledarskap och hur man skapar framgångsrika utvecklingsmiljöer.

  Paket 3: ”Ett 12 veckors program”
  Ett unikt paket för organisationer och företag som vill erbjuda sina anställda/medlemmar, ett komplett och evidensbaserat upplägg inom fysiska tester, utbildning och digital support i syfte att förbättra hälsa och välbefinnande.
  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Referenscase Friskvårdsdag

  2000 personer har genomfört en heldag med friskvårdsaktiviteter uppdelat på 5 tillfällen om 400 personer /dag.

  För Folktandvården erbjöds 12 aktiviteter- Linedance, Bågskytte, Human fussball, Stavgång, Klättring, Kettelbell, Boxpass mfl. Varje deltagare kunde välja upp till fyra olika aktiviteter som de prövade under dagen.

  "Dagarna kan beskrivas som en energiboost med stor glädje! Vi lät personalen välja ett mellan antal olika aktiviteter som de kanske aldrig annars skulle prova. De fick vattenflaskor samt bra mat och nyttiga mellanmål för att orka genomföra hela dagen. Personalen hade även en möjlighet att välja ett antal föreläsningar som handlade om hälsa, träning och näring för att variera dagens innehåll.

  Det var enkelt att samarbeta med både Akazia och Bosön för att nå ett gemensamt mål. Den glädjen och positiva energi detta spred var otroligt roligt att se som projektledare. Vi fick alla att delta utifrån sina förutsättningar och att bidra till en enorm positiv upplevelse.

  Vi hade otroligt roligt, stämningen var på topp. Många provade aktiviteter de aldrig annars skulle ha vågat eller haft möjligheter till att prova. Vi hade tur med vädret med strålande sol i denna fantastiska miljö med havet runt knuten"
  Malin Meander, Folktandvården

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Referenser Anna Sunneborn

  Många av Bosöns kunder har anlitat Anna till träning och föreläsningar.

  Sagt om Anna;

  ”Anna, du äger! Du var bara inte bäst, det var världsklass” Christian Hermelin VD, Fabege

  ”Du är underbar. Alla var supernöjda. Ja till livet var fantastiskt inspirerande. Du lyckas beröra så träffsäkert genom dina erfarenheter i kombination med din personlighet. Jag älskar när känslor och tankar kastas runt” Helena Nathhorst CFO,
  Teracom Boxer Group

  ”Tack för en underbart härlig dag med träning och föreläsning. Anna har det som jag tycker att de bästa föreläsarna ska ha – Informativt, bjuder på sig själv, skratt och gråt” Niklas Dehlen, Nordea


  För mer info vänligen kontakta oss..

Bokningsförfrågan hållbara medarbetare

Namn *

Företag/Organisation *

Telefonnummer *

E-post *

Ankomstdatum *

Meddelande/Övrigt