• sv

Hållbara medarbetare

Hälsofrämjande program på arbetsplatsen kan minska medicinska kostnader och kostnader för sjukfrånvaro med 25-30% över 3-4 år - enligt WHO

För ökat välbefinnande och prestation - lär och inspireras av idrotten

"Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!” Anna S

Hållbara medarbetare – en bra investering

 

Boosta er friskvårdssatsning hos oss på Bosön.

 

Alla företag vill nå sina mål. Nå framgång. Nå resultat. Inte bara i det korta perspektivet, utan framförallt över tid. Det är naturligtvis inte möjligt utan högpresterande  medarbetare. Hur skapar man då det? Svaret  består givetvis av en helhet bestående av många viktiga faktorer där motion är en.

Genom att röra på oss kan vi förebygga, behandla och till och med bota sjukdomar.  Men motion har också många andra positiva effekter, till exempel ökad prestationsförmåga och bättre sömn.  Motion ger helt enkelt bättre livskvalitet eller med ett annat ord – Hållbara medarbetare. Att allt fler företag och organisationer uppmuntrar till fysisk aktivitet är därför inte så konstigt.  Det är en ren och skär investering.

På Bosön kan ni boosta ert arbete med hållbara medarbetare på flera sätt.

Ett häftigt sätt är att kick-starta ert hälsofrämjande arbete med en hel friskvårdsdag fullspäckad med aktiviteter som Yoga, Zumba, Mindfullness, föreläsningar om kost, mål, motivation och blandade träningspass. Vi hittar något för alla, oavsett fysiska färdigheter. Ett annat sätt är att låta er boostas av en riktig hälsoinspiratör, en halv dag, en hel dag. Anna Sunneborn är en sån person som kan inspirera och motivera människor att förändra sina livsmönster, istället för att känna krav.

Oavsett så tycker vi att alla som besöker Bosön för en utbildning, kick-off eller konferens ska nyttja alla Bosöns fantastiska förutsättningar till att röra på sig. Våra idrottshallar, våra vackra omgivningar nära vattnet med löparspår i skogarna och allt det som gör Bosön unikt. Börja dagen med ett Yoga pass. Sluta dagen med egen träning. Ta en walk and talk med eller utan gåstavar.

Fysisk aktivitet och träning är inte ett tillfälligt projekt. Det kan och bör vara en naturlig del av allas våra liv. För att nå våra mål. Nå framgång. Nå resultat. Eller ”bara” för att – må bra.

 • Friskvårdsdag med Akazia

  Akazia arbetar med friskvårdsdagar, inspirationsföreläsningar, prova-på pass, fystester (ProFilen), motivationssamtal, kostseminarium, friskvårdsår m.m.

  Om vi kan få till fysisk aktivitet så motverkar det:
  • hjärt-kärlsjukdomar
  • tjocktarmscancer
  • typ II diabetes
  • mental ohälsa
  • för tidig död
  • högt blodtryck

  Vi ökar:
  • muskelstyrka
  • får förbättrad kondition
  • Vi förbättrar humöret & blir gladare.

  Har vi verkligen råd att inte röra på oss?  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Heldag med inspiratör

  Anna Sunneborn är en inspiratör av rang! Till vardags fystränare med Bosön som hemmaplan, och på senare år en allt mer frekvent anlitad föreläsare.

  Sent i livet, 2005, började hon tävla i friidrott och har sedan dess vunnit över 50 veteran-SM guld i friidrott.
  Nu tävlar hon framgångsrikt i Styrkelyft och siktar mot ett världsrekord i marklyft på veteran -EM som går i Sverige 2018.

  Anna lever idag sitt motto ”Säg ja till livet” och inspirerar utöver träningen, även dagligen sina många följare i sociala medier.

  ”Att sätta upp mål och vara tydlig med det jag vill uppnå i mitt liv är något som alltid funnits i mig på ett naturligt sätt. Tänk att vi alla faktiskt är regissören i våra liv.
  Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!” (Anna)

  Boka Anna som inspiratör till er konferens eller kick-off.

  F.m.
  Fysträning med Anna
  Energifika
  Egen konferens
  Lunch
  Föreläsning ”Säg ja till livet”
  Fika & Frågestund
  Egen konferens
  Middag i Mästarvillan

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Hälsokonferens

  Bosön passar ypperligt för en konferens med hälsoinslag. Här finns fantastiska förutsättningar för att röra på på sig under konferensen.

  För en hälsokonferens "light" kan ni börja dagen med yoga och avsluta dagen med egen träning.

  Vill ni ha hälsotema fullt ut på konferensen så kan vi erbjuda nyttiga mellanmål så som proternmuffins, smoothies och energibars. Vi kan med hjälp av olika partners erbjuda aktiviteter så som: rullstolsbasket, mindfulness, zumba, crossfit, stavgång, löpskolning m.m.

  Vi skräddarsyr hälsokonferens efter era önskemål och förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss.


  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Referenscase Folktandvården

  2000 personer har genomfört en heldag med friskvårdsaktiviteter uppdelat på 5 tillfällen om 400 personer /dag.

  För Folktandvården erbjöds 12 aktiviteter- Linedance, Bågskytte, Human fussball, Stavgång, Klättring, Kettelbell, Boxpass mfl. Varje deltagare kunde välja upp till fyra olika aktiviteter som de prövade under dagen.

  "Dagarna kan beskrivas som en energiboost med stor glädje! Vi lät personalen välja ett mellan antal olika aktiviteter som de kanske aldrig annars skulle prova. De fick vattenflaskor samt bra mat och nyttiga mellanmål för att orka genomföra hela dagen. Personalen hade även en möjlighet att välja ett antal föreläsningar som handlade om hälsa, träning och näring för att variera dagens innehåll.

  Det var enkelt att samarbeta med både Akazia och Bosön för att nå ett gemensamt mål. Den glädjen och positiva energi detta spred var otroligt roligt att se som projektledare. Vi fick alla att delta utifrån sina förutsättningar och att bidra till en enorm positiv upplevelse.

  Vi hade otroligt roligt, stämningen var på topp. Många provade aktiviteter de aldrig annars skulle ha vågat eller haft möjligheter till att prova. Vi hade tur med vädret med strålande sol i denna fantastiska miljö med havet runt knuten"
  Malin Meander, Folktandvården

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • Referenser Anna

  Många av Bosöns kunder har anlitat Anna till träning och föreläsningar.

  Sagt om Anna;

  ”Anna, du äger! Du var bara inte bäst, det var världsklass” Christian Hermelin VD, Fabege

  ”Du är underbar. Alla var supernöjda. Ja till livet var fantastiskt inspirerande. Du lyckas beröra så träffsäkert genom dina erfarenheter i kombination med din personlighet. Jag älskar när känslor och tankar kastas runt” Helena Nathhorst CFO,
  Teracom Boxer Group

  ”Tack för en underbart härlig dag med träning och föreläsning. Anna har det som jag tycker att de bästa föreläsarna ska ha – Informativt, bjuder på sig själv, skratt och gråt” Niklas Dehlen, Nordea


  För mer info vänligen kontakta oss..

Bokningsförfrågan hållbara medarbetare

Namn *

Företag/Organisation *

Telefonnummer *

E-post *

Ankomstdatum *

Meddelande/Övrigt