• sv

Bild Jenny

löpning

Erbjudanden

Bild sommar

text grillfest

GRILLFEST PÅ BOSÖN

Grillbuffémiddag i det gröna. Läs mer nedan!

Introtext

Våra erbjudande just nu.
Mer information längre ner på sidan.

 

bild fotboll konferens

konferens

Text – mix

En unik mix mellan idrott och företag

Text – konferens

TRÖTT PÅ STELBENTA MÖTEN?
Kom till Bosön för en annorlunda mötesupplevelse.
Just nu bjuder vi på ett träningspass för ditt företag.
Läs mer om erbjudandet längre ner.

-

Sommarboende – Bo två nätter och få 20% rabatt

Vill du ha en aktiv semester medans barnen vill äta sockervadd och gå på Gröna Lund i sommar?

Ta med familjen till Stockholm i sommar och checka in på natursköna Bosön på Lidingö. Kombinera stans alla möjligheter med naturen och upplev det bästa av två världar!

På Bosön finns smakfulla hotellrum, flerbäddsrum och hotellägenheter med plats för många. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen som boulebanor, kubb, krocket, cykel, kajak, frisbeegolfbana, badminton, bordtennis, mjuktennis, basket, fotboll och mycket mera.

Med fri entré till vår stora idrottshall, gym och pool finns det alltid något kul att göra även om det regnar. Bada i havet och koppla av i vår sjöbastu efter en lång dag på stan.

Från Bosön tar det endast 15 min med bil till Stockholm city, 10 min med bil till skärgårdsbåt som går till Djurgården och Gröna Lund och Skansen. I närheten av Bosön ligger Fågelöuddebadet med kiosk, minigolf, bryggor och hopptorn. Vill du uppleva Stockholms skärgård på riktigt avgår skärgårdsbåtar mot norra och mellersta skärgården från Gåshaga brygga på Lidingö.

Under sommaren erbjuder vi lunch- och middagsbuffé eller enklare rätter till bra priser för hela familjen och vår cafeteria är öppen dagligen.


I erbjudandet ingår även fri parkering och fritt wifi.

Boka på

08-699 66 02
welcome@boson.nu