• sv

Bild Jenny

löpning

Erbjudanden

Bild vinter

text vintererbjudande

VINTERERBJUDANDE PÅ KONFERENSER

Under utvalda veckor,
läs mer nedan!

Introtext

Våra erbjudande just nu.
Mer information längre ner på sidan.

 

bild jul

Text – mix

En unik mix mellan idrott och företag

Text – konferens

JUL PÅ BOSÖN
Här hoppar vi över julbord och slår ett slag för aktiviteter.
Sportigt eller inte, vi har nåt som passar alla.

-

Sommarboende – Bo två nätter och få 20% rabatt

Vill du ha en aktiv semester medan barnen vill äta sockervadd och gå på Gröna Lund? Ta med familjen till Stockholm, kombinera natursköna Bosön med stans alla möjligheter och upplev det bästa av två världar!

Här finns smakfulla hotellrum, flerbäddsrum och hotellägenheter. Fri parkering och fritt Wifi. Under sommaren erbjuder vi lunch- och middagsbuffé eller enklare rätter till bra priser.

Från Bosön tar det endast 20 min med bil till Stockholm city, 10 min med bil till skärgårdsbåtar som går till Djurgården, Gröna Lund, Skansen och vidare ut i skärgården. Buss går till Ropsten T-bana. I närheten av Bosön ligger Fågelöuddebadet med kiosk, minigolf, bryggor och hopptorn. Vill du uppleva Stockholms skärgård på riktigt avgår skärgårdsbåtar mot norra och mellersta skärgården från Gåshaga brygga på Lidingö.

Aktiviteter för hela familjen

Med fri entré till vår stora idrottshall med friidrott, gym och pool finns det alltid något kul att göra, även om det regnar. Träna, bada i havet och koppla av i vår sjöbastu efter en lång dag på stan!

Exempel på aktiviter är; Sjöbastu – Boulebanor – Kubb – Cykel – Löpning med närhet till Lidingöloppsspåret – Frisbeegolf – Badminton – Bordtennis – Mjuktennis – Fotboll – och mycket mera …

Prisexempel

4-bäddsrum från 876 kr/natt

Priseexemplet avser 2 vuxna och 2 barn i ett 4-bäddsrum i Ledaren efter nyttjat erbjudande, 20% två nätter.

Boka på

08-699 66 02
welcome@boson.nu