• sv

Konferens med matlagningsaktivitet

En inspirerande kväll tillsammans med vår kock

Ta med kollegorna på ett vinnande koncept – en konferens på Bosön. I priset ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, övernattning, fri entré i idrottshuset för egen träning – dessutom en matlagningsaktivitet och middag i Rektorsvillans matstudio.

Laga er egen middag i ett riktigt restaurangkök tillsammans med en erfaren kock hos oss på Bosön. En riktigt rolig aktivitet i fina Rektorsvillan med dess magnifika utsikt. Dessutom, vem har inte tusen frågor till en kock? Hur hackar man bäst en lök? Hur vet man när fisken är klar? Hur slår man ihop en egen majonnäs? Här får ni tips och råd som tar er egen matlagning till oanade höjder.

Konferens med helpension och matlagningsaktivitet

I detta konferenserbjudande ingår:

Förmiddagskaffe,
lunch,
eftermiddagskaffe,
matlagningsaktivitet och middag,
övernattning,
frukost,
fri entré i idrottshuset för egen träning.

Från 2 245 kr per person exklusive moms

Läs mer om konferenser med helpension på Bosön här.

Matlagningsaktivitet

Upplägg
Ni delas in i tre grupper. Första gruppen tillagar olika förrättstapas som ni alla får smaka på på stående fot i köket allt eftersom de blir färdiga. Andra gruppen ansvarar för en varmrätt baserad på grönsaker med kött som tillbehör. Tredje gruppen lagar dessert med fokus på teknik och smak.

När varmrätten är färdig får ni lära er hur man snyggast lägger upp den på tallrik. Varmrätt och dessert avnjuter ni sedan sittande i matsalen med den fina utsikten över Askrikefjärden. Passande kall dryck, utvald av vår restaurangchef, serveras till.

Råvaror
På Bosön värnar vi självklart om miljön, därför är många av våra grönsaker och mejeriprodukter ekologiska eller kravmärkta. Vi använder enbart svenskt kött och fisk- och skaldjur är MSC-märkta. Vi försöker även i den mån det går att sortera avfallet så att kretsloppet inte bryts. Råvarorna vi använder på dessa aktiviteter följer säsongen.

Antal
10–16 personer

Boka konferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Eller kontakta oss på

Telefon: +46 (8) 699 66 06
Mail: meet@boson.nu

Fler konferenserbjudanden på Bosön

Aktiviteter

Upptäck vårt unika urval av konferensaktiviteter. Sportigt, teambuildande eller utvecklande? Läs mer

Sharing middag

Nyhet på Bosön! Mat är alltid bättre när den delas. Välkommen till vår Sharing middag - en smakupplevelse med gemenskap. Läs mer

Vi har lokaler som passar alla

Är ni en stor grupp som vill ha mycket utrymme eller letar ni efter något mer personligt? Bosön har något som passar alla tycken och smak. Läs mer