• sv

Konferens med sharing middag

Möte och middag i Mästarvillans stilfulla miljö

För mindre grupper som önskar konferera lite mer avskilt. Välkommen till en konferens som avslutas med vår uppskattade sharing middag. Under hela konferensen vistas ni i den ståtliga Mästarvillan som är lugnt och lite avskilt belägen på Bosön-området. Inför kvällen handplockar restaurangens kockar bland säsongens råvaror samt bland de lokala och hållbara kött- och fiskalternativ som finns att tillgå och serverar en unik sharing middag. Under middagen dukas välsmakande bufféfat fram i omgångar vid borden så att alla kan välja sina favoriter eller provsmaka allt. Ett spännande matkoncept som bygger på en gemensam matupplevelse.

Under konferensen disponerar ni över en egen möteslokal i Mästarvillan och vistelsens alla måltider – frukost, lunch och middag – serveras i Mästarvillans restaurang.

Konferens med sharing middag är bokningsbart måndag till torsdag.

Konferens med sharing middag

I detta konferenserbjudande ingår:

Förmiddagskaffe,
lunch,
eftermiddagskaffe,
sharing middag,
övernattning,
frukost,
fri entré i idrottshuset för egen träning.

Från 1 455 kr per person (exkl moms)

Om Mästarvillan

Mästarvillan, som uppfördes 1924 av PUB-varuhusets grundare Paul U Bergström, passar utmärkt för mindre konferenser med sin vackra och intima atmosfär. På entrévåningen finns inte mindre än tre matsalar, varav den största har plats för 90 personer, och en trappa upp ligger ett antal ljusa och ostörda konferensrum i olika storlekar. Villan rymmer även en egen restaurang, Mästarvillans restaurang samt bar, lounge, relaxavdelning och en ljuvlig terrass där ni kan njuta av såväl sjöutsikt som magiska solnedgångar.

Boka konferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Eller kontakta oss på

Telefon: +46 (8) 699 66 06
Mail: meet@boson.nu

Fler konferenserbjudanden på Bosön

Aktiviteter

Upptäck vårt unika urval av konferensaktiviteter. Sportigt, teambuildande eller utvecklande? Läs mer

Sharing middag

Nyhet på Bosön! Mat är alltid bättre när den delas. Välkommen till vår Sharing middag - en smakupplevelse med gemenskap. Läs mer

Vi har lokaler som passar alla

Är ni en stor grupp som vill ha mycket utrymme eller letar ni efter något mer personligt? Bosön har något som passar alla tycken och smak. Läs mer