• en
 • sv

Konferens

Vinnande konferenser! Unika aktiviteter och idrottsmöjligheter. Idrottens naturliga samlingsplats är öppen för alla!

De senaste åren har Bosön genomgått en stor renovering. Alla hotellrum har renoverats och stora delar av konferens, restaurang och idrottshallar har fått ny inredning och moderniserats.

Bosön har kommit närmare. Tack vare Norra länken endast 15 min från city, 30 min från Bromma och 45 min från Arlanda.

Konferens, utbildning eller kick-off på Lidingö? Stor eller liten grupp? Välj den miljö som passar ert möte bäst.

Bosön är en modern anläggning för såväl dagkonferenser, flerdagskonferenser, utbildningar, aktivitetsdagar och kick-off. Beläget på Lidingö nära Stockholm är det enkelt och snabbt att ta sig hit från Stockholm C. Vid gruppbokning bokar man med fördel något av helpension och dagpaketen nedan.

 

Vi hjälper er att välja den miljö som passar er grupp och ert syfte bäst. I paketen ingår idrottshall och konferenslokal anpassad till gruppens storlek.

Alla lokaler är utrustade med projektor och whiteboard. Det finns tillgång till portabel videokonferensutrustning vid behov. I Olympiahuset serveras buffélunch i Olympiarestaurangen. I Mästarvillan serveras sittande 2- eller 3-rätters lunch.

Vi har en rörlig prislista beroende på säsong och efterfrågan. Fyll i bokningsformuläret nedan för att få en offert med aktuellt pris på din förfrågan.
(Idrottsföreningar och förbund anslutna till RF har särskilda idrottspriser.)

 • HELPENSION OLYMPIAHUSET

  I Olympiahuset möts man av en inspirerande miljö och unik mix av besökare. Här erbjuds funktionella, ljusa och moderna lokaler med bra teknik. Gott om allmänna ytor för grupparbeten.

  Möteslokal i Olympiahuset, förmiddagskaffe, buffélunch, eftermiddagskaffe, buffémiddag, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 1545kr/person ex. moms i enkelrum.
  Från 1323kr/person ex. moms i dubbelrum
  Kontakta oss för idrottspris.


  För mer info vänligen kontakta oss..
 • HELPENSION OLYMPIAHUSET MED MIDDAG I MÄSTARVILLAN

  Avsluta er konferens eller utbildning i Olympiahuset med en härlig tre rätters middag i genuina och vackra Mästarvillan.

  Möteslokal i Olympiahuset, förmiddagskaffe, buffélunch, eftermiddagskaffe, tre rätters middag i Mästarvillan, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 1895kr/person ex. moms i enkelrum.
  Från 1673kr/person ex. moms i dubbelrum
  Kontakta oss för idrottspris.

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • HELPENSION MÄSTARVILLAN/REKTORSVILLAN

  I Mästarvillan kan ni genomföra hela er konferens i lugn och genuin miljö. Serverad två-rätters lunch vid dukade bord. Sjöutsikt från matsalen och flera av konferensrummen. Avsluta dagen med härlig tre-rätters middag.


  Möteslokal i Mästarvillan/Rektorsvillan, förmiddagskaffe, serverad lunch, eftermiddagskaffe, tre rätters middag i Mästarvillan, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 2095kr/person ex. moms i enkelrum.
  Från 1873kr/person ex. moms i dubbelrum
  Kontakta oss för idrottspris

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • DAGPAKET I OLYMPIAHUSET

  Vårt standardpaket i funktionella Olympiahuset.

  Möteslokal i Olympiahuset, förmiddagskaffe, buffélunch, eftermiddagskaffe, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 495kr/person ex. moms

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • DAGPAKET I OLYMPIAHUSET MED LUNCH I MÄSTARVILLAN

  Konferera i funktionella Olympiahuset med njut av en lugn
  och stilla serverad lunch i Mästarvillan.

  Möteslokal i Olympiahuset, förmiddagskaffe, serverad lunch i Mästarvillan, eftermiddagskaffe, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 595kr/person ex. moms

  För mer info vänligen kontakta oss..
 • DAGPAKET I MÄSTARVILLAN

  Hela konferensen i Mästarvillan.

  Möteslokal i Mästarvillan, förmiddagskaffe, serverad lunch, eftermiddagskaffe, fri entré i idrottshuset för egen träning och en timme idrottsyta för gemensamma aktiviteter.

  FAKTA
  Från 695kr/person ex. moms

  För mer info vänligen kontakta oss..

Bokningsförfrågan konferens

Namn *

Företag/Organisation *

Telefonnummer *

E-post *

Ankomstdatum *

Meddelande/Övrigt