• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb

 

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts Sverige och näringslivet till utbildningar, aktiviteter, konferenser, träningsläger och fest. Bosön har 41 konferenslokaler, 74 hotellrum, 37 budgetrum, 10 hotell lägenheter, café, bar, utbildningskök, sjöbastu och 2 restauranger. Stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av och i samarbete med BosöStiftelsen.


Idrottshallsvärd extra helger, kvällar.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats som har renoverats och utvecklats de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik. För oss är hälsa och sunda värderingar viktiga.

Som Idrottshallsvärd på Bosön är du med och driver den dagliga driften i våra idrottshallar. Våra gäster kommer från idrotten, organisationer, företag och privatpersoner. Rollen innebär att bemöta och ge service till alla våra gäster, receptionsarbete, dagligt underhåll på träningsytor, telefon- och internet service, administration, bokningar kassatjänst med mera.

 

Vi vill att du:

  • har ett stort idrottsintresse och helst en idrottsbakgrund
  • har god social kompetens och vana att vårda gästrelationer
  • är flexibel och ordningsam
  • gillar att ta initiativ, ansvar och att arbeta självständigt
  • gillar högt tempo och är bra på att snabbt lösa problem
  • har god datavana

Tjänsten är deltid vid behov, med arbetstid kväll och helg. Lön och tillträde enligt avtal. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande tills platsen är fylld.

Ditt personliga brev och CV skickas till; Bosön, Att. Kim Vase, 181 47 Lidingö, eller via e-post; kim.vase@boson.nu Märk kuvertet el. e-post med ”Ansökan idrottshallsvärd”.

 

 

Kock sökes till Bosön

Bosön är mest känt för sin idrott men är en anläggning som erbjuder både rent hotell som moderna konferensmöjligheter för såväl små, 10p, som stora grupper, 1500p. Vi har öppet nästan hela året förutom några av storhelgerna.

På Bosön finns det 2 st restauranger, Olympia som är den stora restaurangen med en enklare meny i bufféform och har öppet 7 dagar i veckan, men som sväljer dom stora antalen, ca 300-400 lunch varje dag.

Mästarvillan som är PUB-grundarens gamla bostad och är en fristående byggnad med kök, matsal, bar och konferensrum. Här serveras luncher och middagar på beställning samt privata fester. I Mästarvillan har köket den senaste tiden utvecklats till ett modernt och medvetet kök som gärna utmanar både gäst och kock med nya spännande influenser och smaker.

Vi söker nu en hungrig, flexibel, social och innovativ kock till Mästarvillan och som vill vara med på den spännande resa som bara har börjat.


Din profil/egenskaper

Vi vill att du:

– är en god matlagare

– är en utbildad kock med minst 5 års erfarenhet

– är genuint matintresserad

– har god social kompetens

– god kännedom av råvaror samt hur de ska förädlas

– kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa servicen

– har viss datavana

 


Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik. Har du ett idrottsintresse eller bakgrund inom idrotten tycker vi det bara är positivt.

Tjänsten är på heltid. Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2017-09-03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.


Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att. Fredrik Lindblad, 181 47 Lidingö, eller via e-post; fredrik.lindblad@boson.nu

 

 

Restaurangbiträde extra sökes till restaurang Olympia, Bosön

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik.

Vi vill att du:

– gärna har en viss erfarenhet av liknande jobb

– har god social kompetens

– kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa kvalité och servicen

Tjänsten är extra helger och kvällar.

Lön och tillträde enligt överenskommels. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att. Robert Söderström, 181 47 Lidingö, eller via e-post; robert.soderstrom@boson.nu