• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb

 

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts Sverige och näringslivet till utbildningar, aktiviteter, konferenser, träningsläger och fest. Bosön har 41 konferenslokaler, 74 hotellrum, 37 budgetrum, 10 hotell lägenheter, café, bar, utbildningskök, sjöbastu och 2 restauranger. Stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av och i samarbete med BosöStiftelsen.

 

 

Restaurangbiträde extra sökes till restaurang Olympia, Bosön

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik.

Vi vill att du:

– gärna har en viss erfarenhet av liknande jobb

– har god social kompetens

– kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa kvalité och servicen

Tjänsten är extra helger och kvällar.

Lön och tillträde enligt överenskommels. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att. Robert Söderström, 181 47 Lidingö, eller via e-post; robert.soderstrom@boson.nu