• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb

 

 

Idrottshallsvärd extra helger, kvällar & sommar

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger, café, utbildningskök & sjöbastu. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av, och i samarbete med, Bosöstiftelsen/RF.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats som har renoverats och utvecklats de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik. För oss är hälsa och sunda värderingar viktiga.  Som Idrottshallsvärd på Bosön är du med och driver den dagliga driften i våra idrottshallar. Våra gäster kommer från idrotten, organisationer, företag och privatpersoner. Rollen innebär att bemöta och ge service till alla våra gäster, receptionsarbete, dagligt underhåll på träningsytor, telefon- och internet service, administration, bokningar kassatjänst med mera.


Din profil/egenskaper

Har ett stort idrottsintresse och helst en idrottsbakgrund

Har god social kompetens och vana att vårda gästrelationer

Är flexibel och ordningsam

Gillar att ta initiativ, ansvar och att arbeta självständigt

Gillar högt tempo och är bra på att snabbt lösa problem

Har god datavana


Tjänsten är deltid vid behov, med arbetstid dag, kväll och helg. Lön och tillträde enligt avtal. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande tills platsen är fylld.


Ditt personliga brev och CV skickas till; Bosön, Att. Kim Vase, 181 47 Lidingö, eller via e-post; kim.vase@boson.nu Märk kuvertet el. e-post med ”Ansökan idrottshallsvärd”.