• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb

 

 

Kock sökes till Bosön

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger, café, utbildningskök & sjöbastu. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av, och i samarbete med, Bosöstiftelsen/RF.

Bosön är mest känt för sin idrott men är en anläggning som erbjuder både rent hotell som moderna konferensmöjligheter för såväl små, 10p, som stora grupper, 1500p. Vi har öppet nästan hela året förutom några av storhelgerna.

På Bosön finns det 2 st restauranger, Olympia som är den stora restaurangen med en enklare meny i bufféform och har öppet 7 dagar i veckan, men som sväljer dom stora antalen, ca 300-400 lunch varje dag.

Mästarvillan som är PUB-grundarens gamla bostad och är en fristående byggnad med kök, matsal, bar och konferensrum. Här serveras luncher och middagar på beställning samt privata fester. I Mästarvillan har köket den senaste tiden utvecklats till ett modernt och medvetet kök som gärna utmanar både gäst och kock med nya spännande influenser och smaker.

Vi söker nu en hungrig, flexibel, social och innovativ kock till Mästarvillan och som vill vara med på den spännande resa som bara har börjat.


Din profil/egenskaper

 
Vi vill att du:

– är en god matlagare

– är en utbildad kock med minst 5 års erfarenhet

– är genuint matintresserad

– har god social kompetens

– god kännedom av råvaror samt hur de ska förädlas

– kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa servicen

– har viss datavana

 


Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik. Har du ett idrottsintresse eller bakgrund inom idrotten tycker vi det bara är positivt.

Tjänsten är på heltid. Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2017-09-03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.


Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att. Fredrik Lindblad, 181 47 Lidingö, eller via e-post; fredrik.lindblad@boson.nu