• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb 

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – Hela Sveriges unika plats för elitidrott, utbildning och möten. I naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger, café, utbildningskök & sjöbastu. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av, och i samarbete med, Bosöstiftelsen/RF.

Vi söker en hovmästare

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, i en unik miljö och en härlig mix av gäster, som ger en fantastisk energi och dynamik. Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar och målet är att Bosön blir förstahandsvalet för specialidrottsförbund, företag, organisationer och föreningar som vill träna och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Som hovmästare arbetar du med gästservice och kvalitetssäkrar gästens upplevelse och önskemål. Du ansvarar för all servering av konferensfikor, luncher och middagar i våra restauranger. Det innebär också planering och utförande av fester och bröllop. Du kommer ha daglig kontakt med bokningspersonal, reception och kök. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger.

Din profil/egenskaper
Du har god erfarenhet från tidigare arbeten i restaurang. Vi vill att du är noggrann, driven och älskar service. Du är lösningsorienterad, tycker om att hålla ett högt tempo, är flexibel och gillar utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten och är därmed engagerad i ditt arbete.

Meriterande erfarenheter
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av tidigare tjänst som hovmästare, goda kunskaper i servering och kassasystem. Dryckeskunskap är ett plus. Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2019-11-15. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Lön och tillträde i januari 2020.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till:
Pontus Olofsson, restaurangchef
pontus.olofsson@boson.nu

Extra personal till våra restauranger, främst kvällar och helger

Vi söker restaurangbiträde till Olympia matsalen.

I olympiamatsalen så serverar vi frukost, lunch och middag från våran buffé. Dina arbetsuppgifter blir att se till att bufféerna är rena och påfyllda och att det är rent och snyggt i matsalen. Det kommer vara en del kassaarbete och mycket gästbemötande. Vi önskar att du har en del erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker servispersonal till Mästarvillan.

I Mästarvillans restaurang så serverar vi konferensmiddagar och festmiddagar. Dina arbetsuppgifter blir klassisk tallriksservering och dryckeshantering. Det kommer även vara en del arbete i vår bar, så kassaarbete och gästbemötande blir en stor del av uppgifterna. Här krävs mer erfarenhet av liknande arbete.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, i en unik miljö och en härlig mix av gäster, som ger en fantastisk energi och dynamik. Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar och målet är att Bosön blir förstahandsvalet för idrottsförbund, företag, organisationer och föreningar som vill träna och utvecklas.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till:

Pontus Olofsson, Restaurangchef
pontus.olofsson@boson.nu

Lärare i idrottspsykologi på 50 % på Bosön Idrottsfolkhögskola

Brinner du för utbildning, folkbildning, mångfald och kultur? Vill du vara med på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrottsrörelse, där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att röra på sig hela livet? Uppskattar du att jobba i en personalgrupp som utan prestige jobbar över de olika utbildningarna och engagerar sig i såväl utbildningssituationer som andra förekommande verksamheter på en folkhögskola? Spana in vår lediga tjänst på Bosön Idrottsfolkhögskola.

Läs och ansök här

Lediga jobb inom Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna 

Länk här