• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb

 

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts Sverige och näringslivet till utbildningar, aktiviteter, konferenser, träningsläger och fest. Bosön har 41 konferenslokaler, 74 hotellrum, 37 budgetrum, 10 hotell lägenheter, café, bar, utbildningskök, sjöbastu och 2 restauranger. Stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av och i samarbete med BosöStiftelsen.

 

 

Restaurangbiträde extra sökes till restaurang Olympia, Bosön

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik.

Vi vill att du:

– gärna har en viss erfarenhet av liknande jobb

– har god social kompetens

– kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa kvalité och servicen

Tjänsten är extra helger och kvällar.

Lön och tillträde enligt överenskommels. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att. Robert Söderström, 181 47 Lidingö, eller via e-post; robert.soderstrom@boson.nu

 

BosöStiftelsen.

 

Receptionist/ Hotellvärd

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning de senaste åren. På Bosön har vi en kreativ miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med fantastisk energi och dynamik.
Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar.

Tjänsten är en ”roterande” tjänst som i huvudsak innefattar arbete som utgörs av hotellvärdar med stort fokus på gästrelationer. Som hotellvärd på Bosön arbetar du med gästservice från både idrottsvärlden och näringslivet. Tempot är högt och du måste kunna hantera många saker samtidigt. Blick för detaljer och att jobba nära gästen är viktigt för oss. Utöver traditionella receptionsuppgifter arbetar du bland annat med bokning av logi, grupper, fakturering, kassaredovisning, internservice och omhändertagande av konferensgrupper.

Vi arbetar i hotellsystemet Protel vilket är meriterande om du har erfarenhet av men är inte något krav, däremot måste du vara en van dataanvändare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som hotellreceptionist.

För att trivas hos oss bör du älska att arbeta med service, tycka om att hålla ett högt tempo, vara flexibel och gilla utmaningar samt ha en god administrativ förmåga. Du är engagerad i ditt arbete, talar flytande svenska och engelska. Kan du något mer språk så är det förstås ett plus. Vi ser gärna att våra anställda är intresserade av idrott och hälsa.

Tjänsten är ett vikariat på 100%, dag, kväll och helgarbete roterande. Vi har kollektivavtal, lön enligt överenskommelse. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Kim Vase, tel: 08-699 66 49.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till; Bosön, Att Kim Vase, 181 47 Lidingö, eller via e-post; kim.vase@boson.nu.