• sv

Lediga jobb

Bosön – för träning, möten, utmaningar, utveckling

Lediga jobb 

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – Hela Sveriges unika plats för elitidrott, utbildning och möten. I naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger, café, utbildningskök & sjöbastu. Bosön drivs av Stockholm Meeting Selection AB på uppdrag av, och i samarbete med, Bosöstiftelsen/RF.

Erfaren event- och mötesplanerare

Vi söker dig som är bra på att bygga relationer, är nyfiken och engagerad. Har ett starkt intresse för hotell och restaurang. Du är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen men framförallt har du glimten i ögat.
Vi erbjuder ett omväxlade arbete på en spännande arbetsplats. Vi bygger framgång i en unik miljö och har en mix av gäster som ger en fantastisk energi och dynamik. Bosön är mötesplatsen för stora event, elitidrott, företag, utbildning och möten. Ambitionen är att vara en modern anläggning som alltid överträffar våra gästers förväntningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med planeringsprocessen för större event, konferens och möten. Skapa goda relationer och kvalitetssäkrar mötesupplevelsen för våra gäster. Du koordinerar och detaljplanerar, bokar kringarrangemang och aktiviteter. Vid behov medverkar även vid mässor, kundträffar och andra evenemang.

Du är en social, utåtriktad och driven person. Du har en god administrativ förmåga, är van att skriva och uttrycker dig väl. För att trivas hos oss bör du älska att arbeta med service, tycka om att hålla ett högt tempo, vara flexibel och gilla utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten och är därmed engagerad i ditt arbete.

Meriterande erfarenheter
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är 100% tillsvidare med varierande arbetstider. Sista ansökningsdag är 2019-06- 07 Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till:
Marie Eriksson, General Manager
marie.eriksson@boson.nu

Kommersiell chef för träning, tester och idrottsytor 

Riksidrottsförbundet inledde 2018 en omfattande satsning på Bosön, som bland annat innefattar ett utökat utbildningsutbud för tränare och ledare samt renovering och viss utbyggnad av anläggningen för att kunna erbjuda en utvecklad verksamhet inom träning och tester. I de nya och utökade laboratorie- och träningsfaciliteterna som tar form hösten 2019 ska, utöver specialidrottsförbunden, även nya målgrupper hälsas välkomna med ett för dem anpassat erbjudande.

I samband med detta söker vi en person som kan bidra till att utveckla Bosöns kommersiella verksamhet med erbjudanden inom träning och tester. Du blir en nyckelperson för vår framgång och ingår i Bosöns ledningsgrupp.

Läs mer och ANSÖK HÄR

Extra personal till våra restauranger, främst kvällar och helger

Vi söker restaurangbiträde till Olympia matsalen.

I olympiamatsalen så serverar vi frukost, lunch och middag från våran buffé. Dina arbetsuppgifter blir att se till att bufféerna är rena och påfyllda och att det är rent och snyggt i matsalen. Det kommer vara en del kassaarbete och mycket gästbemötande. Vi önskar att du har en del erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker servispersonal till Mästarvillan.

I Mästarvillans restaurang så serverar vi konferensmiddagar och festmiddagar. Dina arbetsuppgifter blir klassisk tallriksservering och dryckeshantering. Det kommer även vara en del arbete i vår bar, så kassaarbete och gästbemötande blir en stor del av uppgifterna. Här krävs mer erfarenhet av liknande arbete.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, i en unik miljö och en härlig mix av gäster, som ger en fantastisk energi och dynamik. Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar och målet är att Bosön blir förstahandsvalet för idrottsförbund, företag, organisationer och föreningar som vill träna och utvecklas.

 

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till:

Pontus Olofsson, Restaurangchef

pontus.olofsson@boson.nu