• sv

Veckans meny

I Olympiarestaurangen serverar vi lunch varje dag mellan 11.30-13.00. Måndag till Lördag serveras även middag 17.00-19.00. Välkommen.

Veckans meny v.8

MÅNDAG

Lunch

Kokosstekt kycklingbröst med ingefära, kokosmjölk och röd curry
Fiskgratäng med räkor, champinjoner och dill
Lasagnettegratäng med zucchini och chèvreost

Middag

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingonsylt och skirat smör
Rågtekt tilapia med frästa grönsaker och vitlökscremé
Champinjoncreps med ljummen tomatsallad och lagrad ost

 TISDAG

Lunch

Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och inlagd gurka
Ungsbakad sej men cashewnötter, vilök och sweetchilisås
Blomkålsgratäng med tomat, oliver och riven ost

Middag

Köttgryta med chorizo, vitlök och röda linser
Pocherad sej med ägg, persiljesås och sockerärtor
Falafel med stekta grönsaker och myntayoghurt

ONSDAG

Lunch

Ugnsgratinerad kassler med ananas och chilisås
Fisk och skaldjursgryta med citrusaioli
Indisk grönsaksgryta med potatis och blomkål

Middag

Köttbullar med stuvade makaroner
Stekt kolja med remouladsås och citron
Cannelloni med ricotta, spenat och tomatsås

TORSDAG

Lunch

Slottstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och saltgurka
Ugnsbakad sej med fänkål, salladslök och vitvinssås
Röd linssoppa med ingefära och citron. Serveras med pannkakor, sylt och grädde

Middag

Biffwok med grönsaker och nudlar
Dijon och dragontorsk med gröna ärtor och örtsås
Gratinerad zucchini med krämig fetaost och oregano

FREDAG

Lunch

Helstekt kottlettrad med ädelost och smörstekt brysselkål
Stekt tilapia med dansk romouladsås och citron
Bulgur och grönsaksfylld paprika med färskost

Middag

Kebabkött med pitabröd samt tillbehör
Fiskagratäng med räkor och musslor i hummersås
Falafel med pitabröd samt tillbehör

LÖRDAG

Lunch

Stekt kycklingbröst med dijonsenapssås och vitlöksfrästa haricots verts
Italiensk fiskgryta med aioli
Chaminjoncrepes med parmesan och grönsaksris

Middag

Köttfärssås med spaghetti och grana padano
Pocherad torsk med mandel, skirat smör och bladspenat
Pastagratäng med blandsvamp, ruccola och mozzarellaost

SÖNDAG

Lunch

Boeuf bourgogne med bacon, champinjoner och ris
Fiskgryta med grönsaker och limeaioli
Chipotlemarinerad quornfilé med stuvad bladspenat

Smaklig måltid!

Med reservation för ändringar