• sv

Veckans meny

I Olympiarestaurangen serverar vi lunch varje dag mellan 11.30-13.00. Måndag till Lördag serveras även middag 17.00-19.00. Välkommen.

Matsedel vecka 4

Måndag

Lunch

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

Fiskgratäng med kräftor och musslor.

Oumphgryta med bönor, majs och yoghurt.

Middag

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, rårörda lingon och skirat smör.

Sejfile med tomat, fänkål och saffran.

Vegetarisk pizza med grönsaker och vitkålssallad.

Tisdag

Lunch

Ungersk gulaschgryta med gräddfil.

Ugnsbakad torsk med tomatiserad gräddsky med dill och pepparrot.

Risoni med svamp, grönsaker och parmesanost.

Middag

Pastagratäng med skinka, grönsaker och mozzarellaost.

Fiskgryta med saffransaioli och vitlöksbröd.

Zucchiniplättar med fetaost serveras med tzatziki.

Onsdag

Lunch

Korvstroganoff med gröna ärtor och ris.

Panerad stekt fisk med dansk remouladsås och citron.

Auberginepiccata med tomatsås och grönsaks-couscous.

Middag

Fläsknoisette med salami och ost, stekt potatis, pepparsås och blomkål.

Laxfilé med vitvinssås och sockerärtor.

Currygryta med broccoli, bönor och kokosmjölk.

Torsdag

Lunch

Köttbullar med potatispuré, gräddsås och rårörda lingon.

Torsk med räkor, spenat och äggsås.

Minestronesoppa med pannkakor, grädde och sylt.

Middag

Pulled pork med pitabröd, chilimajonnäs och grönsaker.

Parmesangratinerad sejfilé med stuvad spenat.

Falafel med pitabröd, chilimajonnäs och grönsaker.

Fredag

Lunch

Flankstek med potatisklyftor, bakade tomater, rödvinssky och kryddsmör.

Tagliatelle med lax och räkor i pestosås.

Vegetarisk moussaka med vitlöksdipp.

Middag

Fläskfilé med ädelostsås, rostade rotfrukter och brysselkål.

Fiskgratäng med räkor, fänkål i hummersås.

Wok med tofu, nudlar, grönsaker och sötsursås.

Lördag

Lunch

Boeuf Bourguignon med sidfläsk och champinjoner.

Fiskfilé med champinjoner och persilja.

Vegetarisk grönsakslasagne.

Middag

Kycklingfilé med saffranris och avokadodipp.

Laxpudding med skirat smör.

Betor och sötpotatis med fetaost.

Söndag

Lunch

Kalops med morötter och rödbetor.

Fisk och skaldjursgryta med aioli.

Gratinerade champinjon-crepes.

Smaklig måltid!

Med reservation för ändringar